ZooPlus – petshop online

ZooPlus – petshop online

ZOOPLUS » Petshop online din Germania cu livrare în România.


Despre zooplus.ro

Iubiți animalele de companie mai presus de orice și nu trece nici măcar o zi fără să vă preocupați de bunăstarea și satisfacția lor? Pentru noi nu există nimic mai important decât să vă îndeplinim dorințele dumneavoastră și animalului de companie – și facem asta de aproape 20 de ani!

Nevoile animalului dumneavoastră de companie sunt cele mai importante pentru noi. Și știm din propria experiență cât de stresantă poate fi căutarea hranei adecvate, a accesoriilor potrivite, precum și a jucăriilor. Noi vă oferim tot ceea ce are nevoie animalul dumneavoastră. Fie că este vorba despre niște saci cu hrană sau fân, nimic nu ne stă în cale pentru a vă livra tot ceea ce este mai bun. Astfel, nu va mai fi nevoie să cărați cumpărăturile voluminoase și veți scăpa de drumurile enervante spre supermarket și înapoi.

Gamă variată de hrană la zooplus.ro

Hrana uscată: hrană uscată sub formă de pelete, biscuiți sau crochete pentru pisici sau câini. Aceasta este adaptată la nevoile individuale ale animalului și reprezintă baza pentru o dietă echilibrată, oferind, în același timp, și plăcerea ronțăitului.
Hrana umedă: hrană umedă pentru pisici sau câini, drept hrană completă sau suplimentară cu conținut ridicat de apă pentru dieta echilibrată a patrupedului dumneavoastră – asigură absorbția optimă a tuturor substanțelor nutritive esențiale și un aport echilibrat de apă.
Snackuri: pentru amuzament sau pentru educație și dresaj, snackurile noastre sunt perfecte pentru câini, pisici și animale mici. În plus, snackurile de dimensiuni mici sunt ideale drept recompense de dresaj.
Suplimente alimentare: pentru a compensa deficitele nutriționale din dieta animalului, suplimentele alimentare acoperă orice carență de vitamine și substanțe nutritive, pentru ca animalului să nu-i lipsească nici unul dintre elementele de bază pentru o viață sănătoasă.

Accesorii pentru animale

Accesorii pentru o viață veselă și plină de culoare!
Pe lângă hrană și snackuri, animalul are nevoie și de recreere. Un loc de dormit confortabil, boluri pentru hrană și jucării interesante, toate acestea sunt esențiale pentru viața fericită a pisicii sau câinelui dumneavoastră. De asemenea, nu trebuie uitată nici îngrijirea optimă a animalului de companie. zooplus dispune de o selecție variată de articole interesante pentru transport, educație și dresaj, pentru a satisface fiecare nevoie a companionului dumneavoastră necuvântător.

Indiferent de vârsta animalui, există câte un accesoriu potrivit pentru fiecare!

Exclusiv la zooplus.ro

Mărcile noastre exclusive oferă hrana și snackuri de înaltă calitate pentru câini, pisici, rozătoare, dihori, precum și așternutul adecvat pentru fiecare pisică. Mâncarea noastră este optim adaptată la diferitele nevoi și cerințe și are un gust deosebit de bun!

Toate gamele noastre de produse sunt constant extinse, iar calitatea lor este testată, pentru a oferi animalului de companie o dietă cuprinzătoare și adaptată speciei. Indiferent că este vorba despre hrană uscată, hrană umedă, snackuri, hrană completă ori suplimentară, mărcile noastre exclusive oferă sortimente variate, de înaltă calitate, sănătoase și, mai ales, delicioase!

Pentru ca dumneavoastră să oferiți animalului o hrană optimă, produsele noastre sunt preparate în conformitate cu rețete precise și au o combinație de substanțe nutritive perfect adaptată nevoilor animalului dumneavoastră. Acest lucru este garantat de echipa noastră de dezvoltare formată din medici veterinari și nutriționiști.

Reduceri pentru crescători

Mulți crescători nu reușesc să facă față costurilor ridicate. Însă cum pentru noi este important ca animalele să fie sănătoase și fericite, am implementat un program de reducere pentru crescători. Cu ajutorul acestuia, membrii programului beneficiază de 8% reducere la comenzile de peste 449 RON

Reduceri pentru organizații de caritate

Foarte multe animale din România se află în situații dificile sau nu au un adăpost. În aceste cazuri disperate intervin adesea organizațiile de caritate și adăposturile afiliate, pentru a le oferi acestor animale un adăpost. Noi dorim să le sprijinim în efortul lor și de aceea oferim organizațiilor caritabile și adăposturilor cu statut oficial o reducere de 8% la comenzile de minimum 449 RON.

Adunați zooPuncte cu programul de fidelitate zooplus.ro și primiți produse gratuite din magazinul de recompense.

VIZITEAZĂ zooplus.ro

Înapoi la pagina principală »

Lasă un răspuns