PETISSIMO » Petshop online din Ungaria, Budapesta, cu livrare în România. petissimo.ro

PETISSIMO » petshop online


PETISSIMO » Petshop online din Ungaria, Budapesta, cu livrare în România.


În webshopul Petissimo puteți găsi produsele dorite ușor și simplu. Dacă nu știți exact ce produs doriți să cumpărați, atunci cu ajutorul motoarelor de căutare și a diferitelor criterii de filtrare puteți găsi cu ușurință produsele care să corespundă cel mai bine nevoilor animalului Dvs.

Nu este obligatoriu introducerea unei parole! În cazul introducerii unei parole, automat deveniți utilizator înregistrat și datele dvs. vor fi păstrate și participați automat la programul nostru de fidelitate, acumulând puncte, puteți solicita mai multe servicii utile. Puteți comanda și în cazul neintroducerii unei parole, dar la viitoarele cumpărături va fi necesar să repetați introducerea datelor dvs. și nu aveți dreptul să participați la reducerile destinate cumpărătorilor înregistrați!

Dacă după lansarea comenzii doriți să modificați comanda (adăugarea unor produse sau anulare) este posibil doar dacă starea comenzii este ”comandă nouă” sau ”comandă confirmată”. Dacă starea comenzii este ”În curs de împachetare” sau ”În curs de livrare”, atunci din păcate nu mai puteți modifica conținutul comenzii. Puteți urmări starea comenzii în secțiunea ”Comenzi anterioare”. Pentru eventualele modificări ale comenzii vă rugăm să luați legătura cu serviciul clienți.

La Programul nostru de fidelitate pot participa numai utilizatorii înregistrați. După cumpărarea oricărui produs veți primi puncte de fidelitate, pe care le puteți folosi la următoarele cumpărături, astfel veți plăti mai puțin. Valoarea punctelor de fidelitate va fi redusă din suma totală a produselor comandate.

Dacă aveți profil de Facebook și nu doriți să vă încărcați memoria cu încă o parolă și la Petissimo, atunci puteți folosi profilul Facebook pentru înregistrare și logare. Pentru asta nu aveți altceva de făcut decât să dați click pe butonul ”Înregistrare cu profilul Facebook” și să vă înregistrați cu profilul Facebook. După înregistrarea reușită puteți să vă logați apăsând doar pe butonul Facebook.

Costul livrării în România este o taxă unică, indiferent de localitate sau greuatea coletului. Oferim transport gratuit dacă valoarea comenzii depăşeşte o anumită sumă. Pentru comenzile sub această valoare se va percepe o taxă modică conform costurilor afişate.

  1. După orice comandă online primiți obligatoriu puncte de fidelitate.
  2. Punctele de fidelitate vă vor fi creditate după ce produsele comandate sunt plătite și preluate.
    Acest proces, în cazul unei comenzi cu ramburs, necesită doar câteva zile, iar în cazul comenzilor plătite cu card sau prin transfer bancar, aprobarea punctelor se va întâmpla doar la începutul lunii calendaristice următoare.
  3. Punctele de fidelitate sunt valabile pentru o perioadă de 6 luni, începând din momentul aprobării acestora. În cazul în care cele mai vechi puncte ating perioada de 6 luni, acestea expiră. Asta nu înseamnă pierderea tuturor punctelor acumulate 6 luni, ci numai acelor puncte care au fost emise exact cu 6 luni în urmă, însă cu 2 săptămâni înainte de expirarea lor veți fi informat prin e-mail că un anumit număr de puncte vor fi retrase.
  4. La o comandă aveți dreptul să folosiți o cantitate de puncte în maximum 10% din prețul total al comenzii respective. Restul punctelor de fidelitate pot fi folosite mai târziu, la o altă comandă.

Ofertele, reducerile, cupoanele și bonurile de cumpărare care apar pe pagina Petissimo.ro, în newslettere sau anunțuri publicitare, referitoare la magazinul online Petissimo, nu pot fi combinate/comasate cu alte reduceri. La fiecare comandă puteți beneficia de o singură reducere.

Această limitare nu se aplică la utilizarea punctelor de fidelitate, precum și la reduceri în care utilizarea multiplă este permisă.

VIZITEAZĂ petissimo.ro

Înapoi la pagina principală »