Petshop online și produse veterinare din judetul Ilfov, localitatea Voluntari - Pipera » peteco.ro

PETECO » petshop online


Petshop online și produse veterinare din judetul Ilfov, localitatea Voluntari – Pipera.


Petshop online cu hrana, accesorii si produse de igiena pentru caini, pisici, animale mici, pasari, pesti si reptile & amfibieni. produse pentru animale de companie de la peste 400 de brand-uri, cat si asigurare pentru animalele de companie.

Problema traficului de animale poate fi combatuta prin platforme, precum Peteco, care pun la dispozitie informatii transparente si in conformitate cu cadrul legal existent atat local cat si international, pentru adoptia sanatoasa si transportul in siguranta al animalelor de companie.

Singurul petshop online din Romania unde poti gasi TOATE produsele pentru animale de companie, dar si produse destinate exclusiv medicilor veterinari autorizati.

Poate esti aici pentru ca ai nevoie de hrana uscata pentru caini, zgarzi pentru caini cu gps, hrana umeda delicioasa pentru pisici, litiere automate, acvarii pentru pesti exotici, colivii, terarii pentru broaste testoase, reptile sau tarantule, hrana vie pentru reptile sau vaccinuri pentru animale de ferma. Petshop cu de toate, la preturi incredibile.

Sau poate esti aici pentru distractie. Avem hainute, jucarii pentru caini, pentru dentitie, aport, mingi sau chiar plusuri, jucarii pentru pisici – sisaluri, undite, ciucurei, lasere, dar si scarite, oglinzi, leagane si alte jucarii pentru colivie. Sau decoruri pentru dragonul din terariul tau.
Oricare ar fi motivul tau, bine ai venit in marketplace-ul Peteco. Esti aici pentru produse de pet shop si produse veterinare la cele mai mici preturi, oricand. In curand, si servicii.
Vrei dragostea neconditionata a unui catel? Adopta-l: mergi pe Peteco.ro si apasa pe „Vreau”. Poti salva un sufletel dintr-un adapost sau de la un erou.

VIZITEAZĂ peteco.ro

Înapoi la pagina principală »