MEGAPET » petshop online . Petshop online din Tulcea, pentru animale de companie, cu livrare la domiciliu.

MEGAPET » petshop online


Petshop online din Tulcea, pentru animale de companie, cu livrare la domiciliu.


MegaPet, magazinul animalelor megafericite!

MegaPet.ro este un petshop online pentru animale de companie cu livrare la domiciliu. In magazinul nostru online veti putea comanda simplu si rapid hrana, produse de igiena si accesorii de inalta calitate, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui animal de companie.

MegaPet ofera iubitorilor de animale o selectie variata de produse la cele mai bune preturi. Cu doar cateva click-uri puteti cumpara online din pet shop-ul Mega Pet hrana si accesorii pentru caini, pisici, pesti, reptile si rozatoare.

Animalele ne arata dragostea la fiecare pas. MegaPet sustine bunastarea animalelor de companie si ofera proprietarilor de animale hrana umeda si uscata de la producatori renumiti precum Bosch, Brit, Purina, Nutraline, Taste of the Wild pentru o alimentative sanatoasa, recompense si delicii pentru rasplatirea loialitatii, vitamine si substante nutritive pentru o dieta echilibrata, produse de ingrijire, igiena si curatare pentru o blana stralucitoare, accesorii si jucarii pentru moment distractive si recreative, etc.

Magazinul nostru online este deschis non-stop, astfel incat puteti comanda in orice moment cele mai bune produse de la cele mai prestigioase branduri.

Viziunea MegaPet, un petshop online pentru animale megafericite, este aceea de a aduce bucurie in viata animalelor si a proprietarilor acestora. De aceea:
• Oferim o selectie completa de articole destinate animalelor de companie la cele mai bune preturi de pe piata;
• Va oferim o experienta simpla si rapida de shopping online, cu ajutorul filtrelor putand alege produsul potrivit pentru animalul iubit;
• Livram la domiciliu comanda cu hrana si accesorii pentru animale de companie, astfel incat dumneavoastra sa petreceti cat mai mult timp cu prietenul necuvantator adorat;
• Avand o vasta experienta in domeniu, cunoastem nevoiele animalelor de companie si ne sustinem clientii cu sfaturi si indrumari pentru ca acestia sa traiasca o viata lunga si fericita impreuna cu animalele lor de companie.

Megapet este marca inregistrata OSIM nr. 149960.

Pasiunea, experienta, dedicatia, profesionalismul si iubirea noastra pentru necuvantatoare sunt calitatile ce au reusit sa transforme Mega Pet in pet shop-ul online preferat al animalelor de companie. Va multumim pentru incredere!

VIZITEAZĂ megapet.ro

Înapoi la pagina principală »