EMAG Platformă online cu petshop și livrare la domiciliu

EMAG pentru animale

La eMAG Marketplace gasesti produsele comercializate de partenerii nostri. Poti adauga in cosul de cumparaturi atat produse vandute de eMAG, cat si produse din eMAG Marketplace. Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii, precum si link-uri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere.

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica. Aceste taxe se cumuleaza si pot fi consultate aici.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare, pentru comenzile care contin cel putin un produs eMAG.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 1500 lei care contin produse vandute de eMAG, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de eMAG si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 1500 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de eMAG din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 1500 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de eMAG este calculata in functie de localitate. Pentru livrarile comenzilor efectuate in Bucuresti, a caror valoare este sub 1500 lei, se aplica o taxa.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare, pentru comenzile care contin cel putin un produs eMAG.

Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute de partenerii eMAG Marketplace sunt afisate in pagina fiecarui partener – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

Daca intr-o comanda ai atat produse eMAG, cat si produse vandute de un partener eMAG Marketplace, acestea vor fi livrate separat – produsele eMAG vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.

Produsele eMAG Marketplace nu pot fi livrate in showroom-urile eMAG, la oficiile Postei Romane si nici nu pot fi ridicate de la sediul partenerului.

Dacă un produs achiziționat de la eMAG nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile* calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Trebuie doar să completezi formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării și să alegi returnarea produsului într-un easybox sau într-un showroom eMAG, sau returul prin curier.
Dacă ești client Genius, poți returna gratuit în 60 de zile calendaristice produsele vandute și livrate de eMAG care au fost achiziționate în perioada de valabilitate a abonamentului Genius.

VIZITEAZĂ emag.ro

Înapoi la pagina principală »